Falkenberg, Kvibille och Udden

2012-05-07

Resultat:

Sigge 120: 4 fel

Sigge 120: 0-0 fel, en 5 placering

Figaro LC+5 debut: 0 fel


Nu har tävlingarna kört igång igen och Sigge började med en dag full med kaos den 1 maj i Falkenberg. Vi har sålt vår gamla lastbil och har äbtligen fått hem vår nya, men det är ju så att jag är så van vid att ha allt i sadelskåpet som jag alltid hade med mig när vi körde den gamla.. Nu finns det ett inbyggt sadelskåp så jag lämnade ju mitt sadelskåp hemma.. Så där stod jag i falkenberg utan nummerlapp och spö.

Efter detta var löst han jag hoppa 2 hinder på framhoppningen innan det var dags för att gå in i första 120, Sigge var väldigt pigg och olydig vilket resulterade att vi kom lite nära en oxer och Sigge fick med sig bommen med frambenen. 4 fel alltså men jätte nöjd med tanke på hur stressigt allt blev.

I andra klassen var allt perfekt, Sigge gjorde en superrunda och allt flöt på bra. Dubbelnolla och en 5 plats räckte vår tid till.

5 Maj bar det av till Kvibille med Figaro, han gjorde sin debut i LC+5, allting var väldigt läskigt tyckte Figaro. Det blev en vinglig lite stapplig runda men felfri var han min superkille!! Hoppade också mur för första gången, utan några som helst problem.

6 Maj var det Udden som gällde för Lilleman, han och Hanna hoppade en msvb. Dem gjorde en superrunda och vann sitt första glodengehäng. Så himla roligt

Antal kommentarer: 1

2012-05-07 20:27:43 - Fa

Lite svårt att tyda de där... ;)
Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)