Laholm & Båstad

2014-09-28

Lördag Resultat:

Lahom: 

Canja 95: 0 fel

Canja 100: 4 fel 

Idag var det inomhusdebut för Canja, samt första gången som hon gick två klasser.

Det var en mycket spektakulär bana med både hästvagnar, soffor och mycket halmbalar som dekoration, hon tyckte allt att det var lite konstigt när hon kom in men glömde det lika snabbt och bjöd på en riktigt fin första runda. 

Även andra rundan var super, fick ett litet nedslag på tvåan som stod precis vid utgången och hon tappade lite fokus när förgående hästen gick ut, hoppade resten av banan riktigt bra, min fina stjärna!!

Hon är en underbar häst att ha med på tävlingar och hon börjar verkligen förstå vad det går ut på nu, hon har stor bjudning till hinderna och visar som alltid fantastisk hoppning.

Söndag Resultat:

Båstad: 

Florian LB: 0 fel

Florian LA: 2 fel (tidsfel)

Idag var det dags för Florian att få komma ut på tävlingsbanan igen efter en välförtjänt vila, han tyckte att det var riktigt roligt, spang in i lastbilen och gnäggade friskt åt tjejerna under framridningen. 

Han bjöd på två fantastiska rundor och var inte i närheten av i bom i någon av klasserna. Två felfria rundor med dessvärre två tidsfel i andra klassen, vilket jag verkligen inte tycker att det förtjänar.. Men men, vi är iaf tillbaka nu och Florian känns finare än någonsin, min älskade lille kille! 

 

Antal kommentarer: 0

Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)