Laholm och Kullabygden

2012-10-25

Resultat:

Laholm:

Sigge 110: 0-0fel, 4 placering

Sigge 120: 0fel, 16 placering

Sigge 120: 4fel

Vi hade en riktigt rolig helg ihop, Sigge var helt fantastisk! Började meetinget med en dubbelnolla i 110, jätte fin runda.

Andra klassen var bedömningen A:O (snabbast tid och minst antal fel vinner), vi tog det lite lugnare men gjorde en riktigt bra runda. Sigge kändes verkligen på topp, vilka språng han bjöd på.. Min älskling!

På söndagen var det en tuff 120, Sigge kändes lite trött redan på framhoppningen men väl inne på banan levererade han precis som valigt. Ett nedslag på hinder nr 2, jätte litet pet, där bommen lika gärna kunna legat kvar, lite oturligt. Men svårigheterna på banan gick jätte bra och vi börjar känna oss redo för att debutera 130! 

Kullabygden:

Lilleman LB+5: 4 fel

Lilleman LA: 0-0fel

Halloweenhoppning i Kullabygden med Lilleman!

Började dagens tävling med ett oturligt nedslag i första klassen, Lilleman känes lite mattare än vanligt men fullföljde ändå sin uppgift galant!

I andra klassen var det bedömningen A1:a (felfria ekipage går vidare till en omhoppning efter alla i grundomgången ridit)

Lovisa och Lilleman gjorde en bra grundomgång och var felfri tillsammans med 4 andra. De startade sist i omhoppningen och gjorde en riktigt bra runda felfri och snabb, slutade på en 2 plats :) Fina killen!!

Antal kommentarer: 0

Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)