Hermanstorp, Ljungby, Laholm och Falkenberg

2012-10-06

Resultat:

Hermanstorp:

Lilleman LB+5: 0-0 fel en 3 placering

Lilleman LA DM: 0-4 fel en 5 placering

Lilleman och Lovisa hade en riktigt bra helg ihop, Lilleman hoppade riktigt bra.

I första klassen LB+5 red dem precis som planerat och gjorde en jättefin felfri runda som gav dem en 3 placering. 

Andra klassen LA som var DM klassen, gjorde dem också där en riktigt fin runda, det var bedömningen A1a vilket innebär att man hoppar en grundomgång och sedan går man ut igen, De som då är felfria i klassen hoppar sedan en omhoppning..

Lovisa och Lilleman var nolla i grunden och sedan var de dags för omhoppning.. Felfria i omhoppningen till sista hindret där Lovisa ville lite för mycket vilket resulterade i att hon missade sista hindret, 4 fel alltså, men en jättefin runda.

Ljungby:

Lilleman LA: 0-0 fel en 6 placering

Lilleman MSVB: Ute

Bra dag i Ljungby, i msv blev det ett missförstånd, Lovisa missade hindret och fick lägga volt.

Laholm:

Lilleman LB+5: 0-4 fel

Lilleman LA: 0-4 fel

Lilleman MSVB: 4 fel en 2 placering

Lite halvtråkiga resultat men ändå ett bra meeting, fina rundor. Extra roligt var 2 placeringen i msvb som såg riktigt bra ut, tyvärr ett nedslag som tog vinsten ifrån dem. Men Lilleman är back och track kan man säga.. :)

Falkenberg:

Figaro LB: 0 fel

Figaro LB: 4 fel

Vilken helg!!! Figaro presterade helt fantastiskt, han kändes riktigt fin. Började tävlingen på lördagen i spöregn men inte brydde sig Figaro om det.. Han skötte sin uppgift perfekt 0 fel och hela 9,1 poäng!!! Vinst i första kvalet.

Sedan på söndagen var det jätte blåsigt, allt möjligt smällde, flög och prasslade, Figaro kändes fin på framhoppningen men var betudligt spänadare inne på banan, fullföljde sin uppgift ändå men tyvärr med ett nedslag, vi fick in två galoppsprång i en kombination med ett galoppsprång.. Lite små retligt, men ändå är jag så himla nöjd med Figaro, vilka språng han har!!! 

Trots en lite spänd runda fick Figaro 8,5 poäng!!!! -0,5 för ett nedslag, detta gav honom segern även i finalen. Figaro fick nu titlen: Bästa 5 åringa Cponny i hoppning 2012!!!

Finns inga ord för vilken ära det är att få ha en ponny som Figaro i stallet!! 

Antal kommentarer: 0

Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)